lauantai 21. tammikuuta 2012

Japin lasissa tänään.

Mitähän punaviiniä Japin lasiin tänään eksyy. Sen saatte tietää myöhemmin, kun käväsen paikallisessa alkossa tuossa iltapäivällä. Mietin samalla, että aloittaisko täällä otsikon mukaisen osion ja kertoilis viinin nauttimisen lomassa hieman siitä viinistä. Sen aika näyttää, että tuleeko tälläinen osio lisäksi vai mennäänkö näillä vanhoilla. Mistä tämän päivänen punaviinin himo sai alkunsa?

Lueskelin päihdetyön kurssin yhtä kirjaa, jossa kerrottiin riippuvaisuuksista ja kovempien aineiden käytöstä. Sitten huomasin lukiessa, että eilinen punaviinin himo vaan vahvistui ja tajusin, että oma ns. riippuvuus taitaa olla punaviiniin ja ajattelin tänään sen korjata. En oo yhtään enempää miettinyt, että mikä punaviini tähän päivään natsaa ja ajattelinkin marssia alkoon, ottaa ensimmäisen punaviinin mikä saa mut pysähtymään ja jollain tapaa kiinnostumaan, oli se sitten etiketti tai kuvaus tai pullon ulkonäkö. Hintaa mietin sen verran, että maksimissaan kymmenen euron hintaluokassa taas pyöritään. Kerron sitten myöhemmin, että mikä pullo mukaan lähti ja mihin se johti, koska kaverini kanssa tuossa soittelin ja voi olla että se heittää tänään jopa paikalliseen ravitsemusliikkeeseen illemmalla, saa nähdä.

Missäs blogissa oli osio perjantai pullo? Missä esiteltiin viinejä, en muista millään blogin nimeä ja aloinkin miettimään, että olikohan kyseessä sellanen blogi jota ei enää päivitetä? Jos joku lukijoista sen muistaa niin heitä kommenttiin linkkiä, thanks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti