maanantai 9. tammikuuta 2012

Illan selailut.

Oon tässä istuskellut koneen edessä varmaankin puoltoista tuntia ja mitä tehnyt? Selaillut pelkästään suomalaisia viiniblogeja, muutamat on miellyttänyt silmää, eikä oo ollut liian ammattimaisia. Sitten aloin etsimään suomalaisia viinitiloja, tarhoja, viinin tekijöitä jne. Mulla on nimittäin selkeä visio tätä blogiakin ajatellen, että ensi kesänä tuun tutustumaan yhteen tai useampaan suomalaiseen viiniin ja kirjoittamaan näistä reissuista jotain tänne. Ensimmäisenä saattaa olla Ollinmäen viinitila, koska sijaitsee tässä lähettyvillä ja on tullut muutaman kerran siellä jo käytyäkin vuosien saatossa. Kesällä voisin mennä ensimmäistä kertaa tutustumaan ihan oikeasti siihen tilaan.

Mutta tää oli tällänen pieni välipostaus kun ihmettelin, että mistä tänne yhtäkkiä tuli kävijöitä muutamia, mutta viinipiru olikin ystävällisesti lisännyt tämän blogin listaansa ja sieltähän niitä lukijoita sitten eksyi tännekin. Toivottavasti jatkossakin, koska blogi on vasta hyvinkin alkuvaiheessa.

2 kommenttia:

  1. Jos liikut Kuopion suunnalla olisi mukava käydä lasillisella höpisemässä viineistä ja musiikista tai järkätä pienimuotoista tastingia.

    VastaaPoista
  2. Kesä aikaan varmaankin enemmän tulee liikuttua, joten pidetään mielessä tuollainen juttu. Kuopiossa kuitenkin tuttuja paljon, niin yöpaikat jne järjestyis kyllä jos vaikka tastingia olis.

    VastaaPoista