perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisiä.

Tulin juuri vanhempien luota ruokailemasta. Kanafileet aurajuustolla, valkosipuliperunat ja Brancott Estate South Island Pinot Noir toimi vallan mainiosti. Huvittavinta tässä oli, että äitini ei ollut käynyt alkossa ja laittoi aamulla viestin, että löytyiskö siltä viinimestarilta mitään viiniä ruokapöytään. Itsehän en niin suuri ruuan ja viinin harmonian ymmärtäjä ole, joten alkon sivuilta kattomaan kaappini viinit ja tuo tais olla tällä hetkellä ainut mitä suositeltiin kanan ja kalkkunan kanssa, ihan ok se toimikin ruuan kanssa.

Japin savuinen punaviinisalonki toivottelee kaikille lukijoille mukavaa pääsiäistä. Maistelkaa monia viinejä sekä viinien ja ruokien yhdistelmiä, kun nyt on pitkät pyhät niin ei tarvii ajokunnostakaan niin huolehtia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti