perjantai 24. helmikuuta 2012

ViiniExpo 2012

Tämän vuotinen ViiniExpo järjestetään 14.-16.3.2012. Tämän vuoden pääteemana on Chileläiset viinit ja siitä maastahan tulee myös se Cono Sur Pinot Noir punaviini joka mut aika vahvasti tähän harrastukseeni johdatteli.

En oo koskaan tuollaisessa tapahtumassa käynyt, mikä toisaalta johtuu siitä, etten ole ammattilainen ja hyvin tuore tapaus tässä viiniharrastuksessanikin. Yksi tavoitteeni tai pieni muotoinen haaveeni olisi tuonne päästä, mutta voi olla, että joutuu vielä tänä vuonna jättämään väliin ihan taloudellisista syistä. Tässä kuitenkin on vähän kaikenlaista menoa kevään mittaan ja kesäkuun alussa oon lähössä köpikseen pitkälle vkonloppu reissulle. Tiedän jo nyt, että jos tuonne en lähde niin mua se harmittaa. Olis mukava käydä katselemassa ihan yleisestikin, että minkä sortin messut tuollaiset on, haistelemassa ilmapiiriä. Samoiten olisi mukava nähdä ja kokea, että saanko tuollaisesta mitään irti kun olen näin keltanokka vielä tässä harrastuksessani. Yksi iso syy on tietysti myös se, että yksin ei viitsi lähteä ajelemaan tuohonkaan matkaan ja eikä taida kaveriporukassa hirmusasti olla ehdokkaita joilla olisi halua tuonne lähteä. Joten taidan vielä tänä vuonna skipata tapahtuman, harjoitella kotosalla viinin tuntemusta jatkamalla maisteluita ja ehkä sitten jo ensi vuonna tuonnekin.

Lukijat on varmasti käyneet messuilla? Mielenkiinnosta haluaisin kuulla kokemuksia ilmapiiristä ja tapahtumasta yleensäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti