torstai 29. maaliskuuta 2012

Tulevan vkonlopun "maistelut"

Tulevaan vkonloppuun kuuluu vahvasti punaviini, olut ja varmaan mahdollisesti muitakin alkoholeja. Lapsuuden ystävien kanssa on perinteiset HumalaMalja-pilkit, eli hyvinkin märkä mökkivkonloppu tulossa. Tämän hetkisenä kiertopalkintopokaalin (=HumalaMalja) hallitsijana, on pakko mennä puolustamaan viime vuoden voittoani. Vähän olis tarkoitus pokaaliin saada toinen kiinnitys heti perään, saa nähdä onnistuuko se ja mikä on lauantai aamuna happi lähteä jäälle, kun kuitenkin huomenna jo mökille suunnataan.

Tänään varmaan valikoin kaapistani pari pulloa punkkua reissuun mukaan, uskoisin niiden punkkujen löytyvän suht alhaalta kaapistani, koska siellä sijaitsee halvimman punkut. Tiedän jo nyt, että noista vkonlopun maisteluista, ei tänne varmaan paljoa tule, koska en jaksa uskoa tekeväni muistiinpanoja noissa olosuhteissa, enkä kyllä suoraan sanottuna usko edes muistavani sunnuntaina niistä viineistä juuri mitään. Jos nyt kuitenkin käy niin, että jotain mahdollista mielipidettä syntyy niin vahvasti, että sen muistan vielä ens vkolla, niin tottahan toki tänne hieman niistä punkuista sitten kirjoitan.

Tänä vkonloppunahan tullaan punaviiniä juomaan suoraan pullosuusta, mahdollisesti vesilasista/kertakäyttömukista, liian kylmänä ja mahdollisesti myös ihan liian lämpimänä. Ei siis ole tulossa mikään fiini viininmaistelu vkonloppu, mutta toisaalta ympärillä parhaat kaverit ja ystävät, omalla porukalla mökillä, mukavaa yhdessä oloa, hauskoja tarinoita ja kuulumisten vaihteluita, pitkän kaavan saunomista, nuotiolla makkaraa jne...joten vois ehkä kuitenkin sanoa, että on tulossa todella hieno (myös) viininmaistelu vkonloppu, ei ehkä vaan niin hienolla tavalla kuin niinkin hyvä juoma kuin punaviini ansaitsis.


2 kommenttia:

  1. Höpsis viini on tehty juotavaksi. Liika analysointi vaan pilaa nautiskelun. Joku on joskus sanonut että jos joutuu liikaa miettimään lasillisen äärellä, ei kyseinen viini ole hyvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, todellakin. Ja tuollaiset mökkireissut ei oo viinin arvioimista varten, vaan just sitä juomista ja nauttimista varten.

      Poista