lauantai 10. marraskuuta 2012

Blogin ulkoasu

Morjesta kaikille.

Sain viime postaukseen palautetta näistä blogini väreistä, joten kysynkin teiltä arvon lukijat mielipidettä. Lukijoiden takiahan näitä kirjoitellaan, joten tiedän mielipide on tärkeä.

Onko nykyiset värit hankala erottaa?

Onko lukeminen vaikeaa johtuen nykyisistä väreistä ja/tai fontista?

Onko jotain muuta mitä haluaisit sanoa ulkonäöstä?

Saatte antaa toiveita, risuja ja ruusuja?

En ole minkään sortin tietokone hifistelijä ollut enää vuosiin, joten tälläiset väri jne. jutut on hieman unohtuneita ja pyrin muutenkin pitämään blogini suht yksinkertaisena, ilman "turhia" ylimääräisyyksiä. Antakaa palautetta, lupaan ottaa kaikki huomioon ja jopa tehdäkin asialle jotain. Kiitos.

Mukavaa vkonloppua kaikille. Täällä se vietetään tällä kertaa ilman punaista lasissa tai muutakaan, mites siellä?

3 kommenttia:

  1. Tekstiä on hankala erottaa ja lukea! Esim. vaihtamalla fontin värin valkoseksi, erottavuus paranisi huomattavasti. Ihan rehellisesti, en vain jaksa siristellä paria riviä pidemmälle vaikka aihe olisi mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  2. Komppaan edellistä; etenkin omalla tabletillani tämä blogi on lähes lukukelvoton. Muutenkin ulkoasu väriensä puolesta (niin tausta kuin neljä eriväristä tekstiväriä) on melko karmea. Ei tarvitse turhia krumeluureja lisäillä, mutta blogia on yleensä mukavampi lukea vaalealla pohjalla ja yhtenäisillä, tummilla teksteillä. Lisäksi koeta muistaa reunantasaus jokaiseen tekstiin, muuten tulee turhan sekava ja huolimaton yleisvaikutelma.

    Myös tunnisteita voisi sekä yhtenäistää että järkevöittää (ei kai jokainen viini tarvitse omaa tunnistettaan? päätä käytätkö isoja vai pieniä alkukirjaimia? vuosikerta viinin perään vai ei jos viinillä on tunniste oltava? yms.)

    VastaaPoista
  3. Iso kiitos molempien viesteistä. Tarkoitus on näiden pohjalta tehdä muutoksia kunhan perkeleenmoisesta koulutehtävien sumasta selviän. Joten voi mennä blogin muokkaus vasta joululomalle tai sitten otan sen työn alle jo aikaisemmin tehtävien välissä.

    Reunan tasauksen olen yrittänyt muistaa ja tarkoitus se jokaisessa tekstissä olis olla, mutta myönnän, että välillä se vaan voi unohtua.

    Tärkeitä ja osittain pieniä pointteja, joista rakentuu toimiva ja hyvä kokonaisuus. Kuuntelen näitä ja otan opikseni, toivottavasti uusi blogini on ulkonäöllisesti parempi ja huomattavasti toimivampi. Sisällöstä en mene takuuseen =)

    VastaaPoista