perjantai 26. lokakuuta 2012

Uudelleen tuleminen.

Tervehdys lukijat.

Blogi on ollut hiljainen useamman kuukauden, enkä edes lähde selittelemään syitä kun suurin syy taitaa olla oma laiskuus. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö täällä olisi viinejä nautittu, ostettu ja niistä luettu. Toisin sanoen harrastettu on.

Tällä kertaa uuden tulemisen aloitan ihan polttavalla ajankohtaisella aiheella. Arto Koskelon Viinipiru ja Lupa läikyttää kirjalla. En tule arvioimaan sitä sen suuremmin, koska olen vasta lukenut sivulle 138 kyseistä opusta, mutta mielekkyydessään kirjaa voin suositella kaikille viineistä kiinnostuneille ja ei niin totisille lukijoille. Kritiikkiä on annettava useista tavutusvirheistä, jotka särähtää silmään joka kerta ja myös muutamat lauseet on tulleet tuplana kirjan sivuille. Tämän kritiikin esitin Viinipirun facebook-sivuilla ja sain siihen itseäni tyydyttävän vastauksen.


Vasemmalla kirjan taidokas kansikuva. Yksinkertaisuus on kaunista ja toimivaa, niin myös tämän kirjan kohdalla, niin kannessa kuin sisäsivujen kuvituksessa.


Vasemmalla taasen on omistuskirjoitukset, jotka sai ennakkoon tilaamalla kyseisen teoksen. Jos et ennakkoon ehtinyt kirjaa tilaamaan, niin suosittelen viimeistään joulupukin konttiin kirjan hankkimaan. Menee joulunpyhät mukavasti naukkaillen ja lueskellen.

Eilen illalla koin sen ahaa elämyksen mitä kirjan sivuilla useasti kehotetaan, eli täytä lasisi, nauti hyvää viiniä ja lue tätä kirjasta. En kuitenkaan tarttunut pulloon vaan sain idean, että taidan maistella kaikki nuo kirjassa Viinipirun mainitsemat viinit, mitkä on siis joidenkin kappaleiden lopussa esitelty. Tsekkasin juuri alkon sivuilta, että ensimmäistä Cycles Gladiator Syrah punaviiniä olisi täältä toisesta alkosta saatavilla, mutta ensilumi tais tehdä tepposet mattimyöhäiselle jolla on vielä kesäkumit autossa. Joten henkeni uhalla en lähde tänään sitä viiniä hakemaan vaan taidan maistella kaapistani jotain muuta.

Joten tästä lähtee taas tämän blogin uusi tuleminen...taidan jo valmiiks kirjoitella jutun jos toisenkin jostain viinimuistioni kätköistä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvä kirja! Itsekään en ole päässyt vielä lähellekään loppuun asti, mutta majavanhäntähattuinen mies ja muuta riemukasta luettavaa olen jo ehtinyt nautiskella. Oma blogi on myös kuollut pystyyn, mutta tänään on viinitasting jonka sisällöstä yritän raapustaa jotain pimentyvän syksyn ratoksi blogiin asti.

    VastaaPoista
  2. Jeah...majavanhattuinen kaveri tais olla aika kova sälli =) Aloitetaampa siis uudelleen tuleminen molempien blogeissa, eiks je?

    VastaaPoista