keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Uusia hankintoja

Käväsin tuossa hakemassa paikallisesta alkosta tilaustuotteeni. Eli kuvassa kaksi oikeanpuoleista pulloa. Keskellä Italialainen Ruffino Chianti joka on elämäni ensimmäinen litran viinipullo (jos ei nuoruuden omppupomppuja lasketa) ja myönnän, tämän ostopäätöksen tein erään viinimailin mainospuheiden perusteella. Viiniä kehuttiin joulupöytään sopivaksi, saa nähdä säilyykö sinne asti vai maistelenko aikasemmin. Tykkään pullon muodosta ja tuosta punoksesta.

Oikealla taas on Hurmio - Topi Sorsakoski punaviini. Espanjalainen, tempranillo rypäleestä tehtyä punkkua. Olkoon tämä minun kunnianosoitus Topin musiikkia ja elämää kohtaan. Muistelen useampia tapaamisiamme, hänen keikkojaan ja kuuntelen musiikkia kun tuon pullon korkkaan.

Vasemmalta löytyy sitten taas tätä mun hullua mielenkiintoa ja kokeilun halua. Paikallinen halpamarketti mainosti lehdessään Tinto De Verano punaviinijuomaa ja pakkohan sitä oli testiin purkki hakea. Odotukset ei kovin korkeat tuota kohtaan ole ja lähenkin sitä maistelemaan jossain vaiheessa mielialalla, että minkähänlaista kuraa tuo on. Katsotaan jos se vaikka yllättää positiivisesti. Espanjasta sekin juoma ja on valmistettu oikeasta(!) punaviinistä, johon on lisätty sitruunamehua. Olenhan minä halpoja (ja pahoja) punkkuja spritellä joskus kesäisin maistellut ja ne on ollut ihan ok, katsotaan miten tämä teollinen vastaava maistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti